Након што су успели да победе на квалификацијама за Првенство Србије у Чачку и освоје Ужу Србију, Милош и Лазар су на Првенству у Панчеву које се одржало 4 и 5. децембра 2021. године остварили изванредне резултате.

Првог дана је наступао Лазар у конкуренцији кадета у борбама екипно и појединачно -57кг. Лазар је свим победама помогао својој екипи да се попне на врх државе и тако након Уже Србије освоји са тимом и Финале. У појединачној конкуренцији Лазар је побеђивао све противнике до полуфинала где је заустављен у одличном мечу где је недостајало мало спортске среће. У репасажу је победио свог противника из КК “Партизан” и освојио бронзано одличје.

Наредног дана је наступио Милош Пурић у конкуренцији најбољих Јуниора у држави. У свим мечевима је постигао максималан учинак и тако одбранио наслов Првака Државе од прошле године.

Вредно је помена да је у недељу наступао и наш млади такмичар Вукашин Максић у конкуренцији најбољих кадета у Катама а циљ је био још један сусрет са том конкуренцијом са којом “борба” креће тек следеће године.