MIXED MARTIAL ARTS

Martial Arts ili Umetnost borenja jeste nešto što svi treba da nosimo u sebi i da živimo sa tim. Martial Arts predstavlja Kulturu življenja, način razmišljanja, filozofiju…

SHOTO KARATE CLUB u potrazi za odgovorima savremenog društva upotpunjuje ponudu treninga pa se u sklopu Naše kuće pored Karate Do veštine upražnjavaju i drugi aspekti borenja.

U našem Klubu se održavaju treninzi Box-a, Full Contact Karatea (Kyokushin-kan), Kick Box & K-1, treninzi Samoodbrane sa i bez oružja i Special treninzi (Kobudo, Kubotactical, Kubojitsu, Kubotan) kao i Specijalna fizička priprema kroz organizovane treninge na otvorenim terenima.

Klub po potrebi organizuje Special BUDO Seminare za različite kategorije vežbača. Ukoliko ste zainteresovani za Seminar u Vašoj firmi ili Klubu, kontaktirajte nas.

SHOTO KARATE CLUB Vam nudi da specijalno za Vas organizujemo Individualne treninge po Vašem izboru! Pojedinačni trening uvek pruža nešto više, jer su na ovakvim treninzima instruktori posvećeni samo Vama u cilju što boljeg ovladavanja Martial Arts tajni. Postanite Šampion ili se jednostavno osećajte sigurnije vežbajući sa nama Mixed Martial Arts.

 

 

FitPass partner